De binnenplaats van Angkor Wat - Cambodja Reizen

Angkor Wat in beeld

6 december, 2013 door

Angkor Wat is de meest bekende tempel in het Archeologische park Angkor. Zo bekend dat men vaak het gehele tempel complex met Angkor Wat benoemd. Zo beroemd als Angkor Wat nu is, was dat het ook in de 12de eeuw, de hoogtij van het Khmer rijk. Koning Suryavarman II stichte Angkor Wat welke diende als hoofdstad van het rijk. Tijdens de fotoreizen bezoeken wij uitgebreid deze prachtige en fotogenieke tempel.

Relief op binnenmuur in Angkor WatRaam pilaren in Angkor WatIngang tot hoofdtempel in Angkor WatDeelnemers aan de Cambodja fotoreis in Angkor WatPilaren in de hal met relief sculpturen in Angkor WatDoorkijk met uitzicht op de binnenplaats in Angkor WatBeeld in Angkor WatTrappen naar de hoofdingang van de centrale tempel in Angkor WatBinnenplaats van Angkor WatBinnenplaats van Angkor WatDe hoofd tempel in het centrum van Angkor WatDe hoofd tempel in het centrum van Angkor Wat

Foto’s van Angkor Wat zijn gemaakt door Martijn Visseren tijdens de Cambodja fotoreis 2013. De foto’s in deze gallery zijn eigendom van Martijn Visseren en mogen zonder zijn toestemming niet gebruikt worden.