De lokale bevolking ontbijt op de markt in Sihanoukville - Cambodja fotoreizen

Sihanoukville in beeld

22 september, 2013 door

Fotoreis Cambodja: Sihanoukville

In het zuiden van Cambodja, aan de kust van de Golf van Thailand, ligt Sihanoukville. Of, zoals de inwoners van Cambodja het zelf noemen – Kampong Som. Direct aan de kust, met name langs ochheuteal Beach, is alles direct gericht op de strandvakantie toerist. Als de deelnemers aan de Cambodja fotoreis zich met een tuk-tuk of motodop (brommer taxi) nog geen 10 minuten laten wegvoeren van het toeristen gebied, treffen ze een heel ander Sihanoukville aan.

Als reisleider van de Cambodja fotoreizen in 2011 en 2012 maakte Martijn Visseren in Sihanoukville de onderstaande foto’s.
(klik voor uitvergroting)

cambodja reizen Sihanoukville, noodlesoep op de marktSchoenen verkoper op markt Sihanoukville, Cambodja fotoreizenAap in Sihanoukville, Cambodja fotoreizenWatervallen Kbal Chai Sihanoukville Cambodja fotoreizenMonnik en genodigden tijdens de inzegening van een nieuwe woning in Sihanoukville, Cambodja - Cambodja fotoreizenStraatkinderen op het Ochheuteal strand in Sihanoukville verzamelen legen flessen en blikjes - Cambodja fotoreizencambodja reizen Sihanoukville, armbandjes verkoper op het strandcambodja reizen vissersboten in Sihanoukville

Foto’s van Sihanoukville gemaakt door Martijn Visseren tijdens de Cambodja fotoreizen van 2011 en 2012. De foto’s in deze gallery zijn eigendom van Martijn Visseren en mogen zonder zijn toestemming niet gebruikt worden.