Phnom Penh in beeld

24 november, 2013 door

De hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, in beeld gebracht tijdens de Cambodja fotoreis. Het straatbeeld van Phnom Penh, met haar straatverkopers, drukke verkeer en koloniale architectuur, is een prachtig onderwerp voor fotografie. De Cambodja fotoreis start in Phnom Penh alwaar u direct wordt ondergedompeld in de chaos en cultuur van Cambodja.

busstation in centrum Phnom Penhstadswoningen in centrum Phnom Penhkokosnoten afval nabij central market in Phnom Penhcentral market in Phnom PenhCambodjaanse ijskoffie op terras in Phnom PenhCambodjaanse monnik stapt in shared taxiHet straatbeeld van Phnom Penh is een geliefd onderwerp voor fotografie in Cambodja tijdens de fotoreizen door CambodjaHet straatbeeld van Phnom Penh, met de typisch Cambodjaanse tuk-tuks, is een prachtig onderwerp voor fotografie tijdens de fotoreis door CambodjaDe Cambodjaanse monnik maakt deel uit van het straatbeeld in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom PenhDe Cambodjaanse straathandelaar in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh verkoopt zonnebrillen

Foto’s van Phnom Penh gemaakt door Martijn Visseren tijdens de Cambodja fotoreis 2013. De foto’s in deze gallery zijn eigendom van Martijn Visseren en mogen zonder zijn toestemming niet gebruikt worden.