Fotoreis door Cambodja - Kampong Cham aan de oever van de Mekong

Kampong Cham in beeld

7 december, 2013 door

Tijdens de Cambodja rondreis brengen wij een bezoek aan de provinciale hoofdstad Kampong Cham langs de Mekong. Tijdens ons bezoek maken wij de overtocht naar het eiland Koh Paen in de Mekong. Als de waterstand van de Mekong laag genoeg is, kunnen wij gebruik maken van de unieke bamboe brug welke ieder jaar na het regenseizoen wordt opgebouwd. Is de waterstand nog te hoog dan kunnen wij de overtocht maken met een ferry.

Kampong Cham langs de MekongDe Kizuna brug over de Mekong in Kampong ChamTempel op Kos PaenWaterfestival roeiboot op eiland Kos Paes in de MekongWaterfestival roeiboot op eiland Kos Paes in de MekongOpbouw van de bamboe brug op het eiland Kos PaenOpbouw van de bamboe brug op het eiland Kos PaenOpbouw van de bamboe brug op het eiland Kos PaenDe bootovertocht naar het eiland Kos PaenDe bootovertocht naar het eiland Kos PaenDe bootovertocht naar het eiland Kos PaenDe bootovertocht naar het eiland Kos PaenNa terugkeer van het eiland Kos Paen begint het uitladen van de ferryNa terugkeer van het eiland Kos Paen begint het uitladen van de ferry

Foto’s van Kampong Cham en Koh Paen zijn gemaakt door Martijn Visseren tijdens de Cambodja fotoreis 2013. De foto’s in deze gallery zijn eigendom van Martijn Visseren en mogen zonder zijn toestemming niet gebruikt worden.