Een van de beelden uit de beeldenrijen op de brug naar de toegangspoort tot Angkor Thom, met uitzicht op de gracht om deze voormalige hoofdstad van het Khmer rijk - Cambodja fotoreizen en groepsreizen.

Angkor Thom in beeld

27 november, 2013 door

De voormalige door koning Jayavarman VII gestichte hoofdstad van het Khmer rijk, Angkor Thom, in beeld gebracht tijdens de Cambodja fotoreis. Binnen de vestingmuren van Angkor Thom bevinden zich diversen tempels waaronder Prasat Bayon, het Olifanten terras en Ta Prohm. Deze tempels zullen elders op deze website belicht worden. Angkor Thom wordt met name gekenmerkt door de (zuidelijke) toegangs poort waar de foto’s in dit overzicht gemaakt zijn.

Doorkijk binnen de poort tot Angkor ThomStandbeeld op de brug naar de toegangspoort tot Angkor ThomAsura op de brug naar de toegangspoort tot Angkor ThomAsuras bij de toegangspoort tot Angkor ThomCerimoniele boten in de slotgracht om Angkor ThomZuidelijke toegangspoort tot Angkor ThomDe poort tot Angkor Thom met beeltenissen van olifanten welke wij ook terug vinden bij het Olifanten platformDe toegangspoort en -brug tot Angkor ThomYoni binnen in de Zuidelijke toegangspoort tot Angkor ThomYoni binnen in de Zuidelijke toegangspoort tot Angkor Thom

Foto’s van de zuidelijke toegangs poort tot Angkor Thom zijn gemaakt door Martijn Visseren tijdens de Cambodja fotoreis 2013. De foto’s in deze gallery zijn eigendom van Martijn Visseren en mogen zonder zijn toestemming niet gebruikt worden.